fbpx

The Blog

December 19, 2018 2 Comments Broadband

Lojë e madhe shpërblyese nga Artmotion – për çdo muaj nga një BMW

Viti i ri nuk mund te fillojë më mirë se me një BMW të ri.

Artmotion ka filluar lojën e madhe shpërblyese ku për çdo muaj do të dhurohet nga një premi kryesore – BMW 1. Por nuk është vetëm kjo, çdo abonues i pakos Standard apo Premium ka gjithashtu mundësi që të fitojë TV Samsung si dhe abonime falas.

E gjithë çfarë duhet të bëni është që të abonoheni në pakon Standard apo Premium.

Për 1 muaj abonim në pakon Standard – ju përfitoni 1 kupon për lojë shpërblyese.
Për 6 muaj abonim në pakon Standard – ju përfitoni 8 kupona për lojë shpërblyese.
Për 12 muaj abonim në pakon Standard – ju përfitoni 16 kupona për lojë shpërblyese

Për 1 muaj abonim në pakon Premium – ju përfitoni 2 kupon për lojë shpërblyese.
Për 6 muaj abonim në pakon Premium – ju përfitoni 16 kupona për lojë shpërblyese.
Për 12 muaj abonim në pakon Premium – ju përfitoni 32 kupona për lojë shpërblyese plus resiveri i dytë Falas.

Tërheqja e shpërblimeve bëhet çdo muaj në Klan Kosova në emisionin Ora e Pasdites.

Loja shpërblyese zgjatë deri më 30 Qershor 2019, ku edhe do të jepet BMW e fundit.

2 Comments

 1. Edmond Aligjiku December 20, 2018

  Përshndetje e kam një pyetje !
  Unë e kam paguar pakon DREAM për një vit, pyetja ime është a jemi edhe ne pjesë e lojës shpërblyese?

  Reply
  • Artmotion December 21, 2018

   Pershendetje Edmon,

   Ne loje mund te hyni ne qofte se kaloni nga pakoja Dream ne njeren prej pakove Standard ose Premium, pra loja vlen vetem per abonuesit e pakos Standard dhe Premium. Cdo te mire.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.